Toimitusehdot

Tilaaminen:
Puhelimitse. 050 55 87 412
sähköpostiosoite: tiedustelu(ät)stadinpalmu.fi
tai paikan päällä kivijalkakaupassamme.

Tilausvahvistus tapahtuu ennakkomaksulla tilillemme tai maksamalla tuote kivijalkakauppaamme. Palautamme rahat jos tuotetta ei ole mahdollista saada asiakkaalle sovitun tai kohtuullisen ajan kuluttua.

Tilaus vahvistuu vasta kun ennakkomaksu on maksettu. Ennakkomaksu alle 500 euron tilauksissa on 50% tuotteen hinnasta ja yli 500 euron ostoksissa 100%.

Toimitusaika:
Jos tuote löytyy hyllystä n. 7 arkipäivää, jos tuote tilataan erikseen eikä löydy hyllystä toimitusaika on vähintään 14 arkipäivää ja enintään kalenteri kuukausi.

Toimitustapa:
Nouto kivijalkakaupastamme tai Matkahuollon lähellä paketti joka toimitetaan Matkahuollon lähimpään toimituspisteeseen, usein lähin Siwa.

Toimitusmaksu:
Yli 50 euron ostoksissa on ilmainen lähetys Suomen sisällä. Alle 50 euron tilauksissa 10 euroa.

Maksutavat:
Tilisiirto tilillemme, käteinen kivijalkakaupassa tai Matkahuollon jälkivaatimus joka maksetaan kun tuote noudetaan Matkahuollon lähimmästä noutopisteestä.

Tilinumero ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Muut ehdot:
Stadin Palmu ei ota taloudellista vastuuta toimitusten myöhästymisistä tai virheellisistä toimituksista, eikä koskaan ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista. Tilaaminen edellyttää aina täysi-ikäisyyttä.

Matkahuolto ja internetasiakkaalla on oikeus purkaa kauppasopimus 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Kaupan peruutus voidaan suorittaa kirjallisesti sähköpostilla tai palauttamalla tuote myytävässä kunnossa. Kaupan peruutus ja tuotteen palautus edellyttää, että tuote on moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa. Moitteettomalla kunnolla tarkoitetaan kaikkien tuotteen/tuotteiden mukana seuranneiden osien ja oheismateriaalin palauttamista alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksessa käytettävä pakkaus on oltava kuljetuksen kestävä, eikä palautus saa aiheuttaa tuotteen vahingoittumista tai vioittumista. Myöskään myyntipakkaukseen ei saa tehdä merkintöjä tai muuten vioittaa myyntipaukkausta. Asiakkaan peruuttaessa kaupan ja palauttaessa tuotteen/tuotteet on asiakkaalla oikeus saada rahansa takaisin 30 päivän kuluessa ilmoittamalleen pankkitilille IBAN muodossa palautuksen vastaanottamisesta laskien.

Asiakkaan tulee viiden arkipäivän sisällä tilauksen noutamisesta tehdä ilmoitus, mikäli tilauksen toimitusvaiheessa on tullut virheitä, tai tuote on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, tai on muuten viallinen.