Ale!

CANNA Aqua Vega A+B 1l

17.00  5.00 

Osasto:

Kuvaus

YLI 5€ ostoksista Stadin Palmusta kaupanpäälle nämä lannoitteet ja http://stadinpalmu.fi/tuote/canna-aqua-vega-ja-flores-ab-1l-tarjous/

Vega pulloissa leima 6-1-2016. Tämä ei ole viimeinen myyntipäivä hyllystä vaan tästä päivästä n. 2 vuotta.
Eli viimeinen myyntipäivä on 6.1.2018.
http://www.canna-uk.com/faq
Katso kohta: 8. What is the shelf life of CANNA products?

Cannan pullomerkinnöistä ICMAG:ssa.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=73027

Aqua Vega on nopeasti toimiva ravinne sisältäen kaikki välttämättömät elementit optimaaliseen kasvuun. Se on helppokäyttöinen ravinne, joka sekoittuu veteen heti. Se soveltuu parhaiten vesiviljelyyn hydroponisissa järjestelmissä. Aqua Vega takaa vahvan kasvun ja rehevän versomisen. Aqua Vega sisältää myös pH:n vakaajia, silikonia sekä humus- ja fulvahappoja.

Aqua Vega on kehittty täyttämään kasvin tarpeet optimaaliseen kasvuun. Sitä käytetään viljeltäessä hydrosorassa, järjestelmissä joissa on kiertävä vesi kuten: NFT, ebb, bubbler ym.

Täydellinen liukeneminen veteen ja kasvin ravinteiden saanti alusta pitäen on taattua, koska Aqua Vegan typpiyhdisteet ovat veteen heti imeytyvässä muodossa. Siinä on korkea raudan kelaattipitoisuus ja ravinteita liikuttavia ainesosia, jotka takaavat ihanteellisen alun kukkimiselle.

Käyttöohjeet:

  • Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä
  • Lisää Aqua Vega vesiastiaan/säiliöön suhteessa 1:500 (20 ml Aqua Vega A /10 Litraa vettä ja 20 ml Aqua Vega B /10 Litraa vettä) Eli yhteensä 40 ml / 10 Litraan.
  • Lisää ensin A ja sekoita hyvin, tämän jälkeen lisää B ja sekoita hyvin. Tämän jälkeen anna liuoksen olla n. tunti tai pari paikoillaan.